Facebook Twitter Gplus RSS

M3 ICT SOLUTIONS biedt verschillende oplossingen op het gebied van gratis WiFi.

Wilt U voor uw restaurant, cafe of eender welke openbare gelegenheid draadloos internet aanbieden? Wij hebben de oplossing voor u.

Met gespecialiseerde partners kunnen wij dit voor u realiseren. Volledig beveiligd volgens de laatste normen en Europese wetgeving en zeer gebruiksvriendelijk .

Via een internetportal kunnen gebruikers d.m.v. invullen van een mobielnummer of login met facebook, gebruik maken van het gratis internet dat u aanbiedt. De portal is volledig naar wens in te richten (met bijvoorbeeld reclame of logo’s). Ook is het mogelijk bepaalde internetwebsites toegankelijk te maken zonder code of login. Denk bijvoorbeeld aan uw eigen website of webwinkel.

Voor gebruikers zeer toegankelijk. Na het invullen van een juist mobiel nummer, ontvangt de gebruiker een gratis SMS met code. Met deFacebook-login kan de klant heeft de klant direct toegang tot internet.

De tijdsduur voor het gebruik van gratis internet is naar wens in te stellen.

Eventueel is het mogelijk (bijvoorbeeld op een camping) om een kleine vergoeding te vragen voor het gebruik van het internet systeem.

© M3 ICT Solutions
Chat offline. Laat een bericht achter